Actieve zondag

De Buitenlust renners waren weer actief in de regio vandaag.

Voor de jongste renners was er vandaag een wedstrijd in Sint Willebrord, wat ineens niet meer nabij Deurne lag, maar zonder enig overleg voorbij Roosendaal. Daarom moesten de renners en ouders toch iets eerder opstaan dan gepland. Desondanks hebben onze renners het heel goed gedaan. Koen Sonnemans wist er in categorie 2 met de zesde plaats van door te gaan terwijl Ryan en Chloe de top 20 vol wisten te maken. In categorie 5 sleepte Jony in een spannende sprint een mooie zevende plaats uit. Britt werd negende, Maud tiende en Lotte 32ste.

 Wat wel dicht bij Deurne ligt is Vlierden. Vandaag het decor voor het jaarlijks terugkerende Biking4Duchenne.

Ook dit jaar wisten onze MTB’ers de weg naar de bossen te vinden naar dit mooie evenement en meteen de puntjes op de i te zetten voor volgende week. Dan begint de LJC in Berlicum.

Wie er volgende week ook in Berlicum start is Mirte. Na een zware training met de nieuwelingen/junioren in Eifel heeft zij er vandaag voor gekozen om een oefenwedstrijd te rijden in Waalwijk. Om eens te testen of ze een wedstrijd van 60 minuten uit zou kunnen rijden deed ze mee bij de dames. Na een wedstrijd van een uur wist ze een tweede plaats te behalen en ook het eerste prijzengeld is binnen.