Onze shirt sponsoren

Mari van Boven

Op 1 juli 2002 opende Mari van Boven zijn splinternieuwe tweewielerspeciaalzaak in Helmond aan het Utrechtplein. Hiermee zet hij een nieuwe stap met het fietsenmerk Flanders in Nederland. Zowel voor wedstrijdfietsen als voor de weg en het veld, als voor fietsen voor woon/werk- en schoolverkeer.
Meer dan 5 jaar is MAROLD in Helmond de Nederlandse vertegenwoordiger van FLANDERS fietsen geweest, en dit voortreffelijke werk wordt nu door Mari van Boven Fietsen voortgezet.
Hij verzorgt niet alleen de import van deze fietsen, maar is ook het adres voor al uw overige fietswensen. Tevens het adres voor alle reparaties, in de zeer goed uitgeruste werkplaats.

HairCombi

Hair Combi is sinds 1983 al een bekend kappersgroothandel in Helmond waar al jaren kappers maar ook particulieren al hun kappersbenodigdheden kunnen verkrijgen.

Al 36 jaar vertegenwoordigt Hair Combi de kappersbranche niet alleen met topproducten uit Nederland maar ook merken uit het buitenland o.a. L’Oréal, Wella, Schwarzkopf, CHI, Goldwell, KIS, Tigi, Sibel.

Zelf zijn wij distributeurs van topmerken zoals: Subtil, Marrakesh, GA.MA, Awesome Colors, Sexy Hair en Color phlex .

Lumalux
Wanneer het bij verandabeglazing, balkonbeglazing, vouwwanden, harmonicadeuren gaat om design, techniek en de beste kwaliteit vertrouwen particulieren, architecten en projectontwikkelaars op Lumalux vouwwanden en veranda- / balkonbeglazingsystemen. De profielen van aluminium, hout en hout/aluminium bieden u voor elk project een op maat gemaakte oplossing.

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers draagt kwaliteit, service, klanttevredenheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Lumalux medewerkers hebben allen een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de bouw. U wordt persoonlijk begeleid van a tot z en kan rekenen op gericht advies en vakmanschap. Bij Lumalux is een perfect eindresultaat de standaard voor zowel elke harmonicadeur, verandabeglazing, balkonbeglazing als vouwwanden/plooideuren.

De Ster Schoonmaakbedrijf

De Ster Schoonmaak onderscheidt zichzelf door het persoonlijke contact met klanten en medewerkers. Bij het persoonlijk contact hoort een regionale focus, vandaar dat De Ster voor het schoonmaakonderhoud voornamelijk in een vast rayon werkt dat reikt van Helmond tot Mierlo / Geldrop / Someren / Asten / Laarbeek / Gemert / Bakel en Deurne.