Sponsor worden

Onze club kan niet zonder sponsoren. Onze renners verschijnen in hun tenue op diverse plaatsen in het land. Zowel tijdens wedstrijden als trainingen buiten de deur, waardoor iedere sponsor gegarandeerd is van de nodige exposure.

Ook bieden wij interessante mogelijkheden om uw reclame uitingen te doen op onze vereniging. Dat kan tijdens de diverse evenementen die wij organiseren, in de kantine, maar ook op de boarding langs de wielrenbaan en het parcours.

Tijdens onze wedstrijden roepen wij uw bedrijfsnaam meerdere malen om. Maar ook op social media en onze website zorgen we dat uw bedrijf in de spotlights staat.

Regelmatig worden er sportieve netwerk bijeenkomsten georganiseerd waarbij er naast een hapje en een drankje ook de gelegenheid is om fietsend in contact te komen met collega ondernemers.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van R&TC Buitenlust, waar gezelligheid en prestatie worden gecombineerd, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze voorzitter Fons van Katwijk (06-24903433) of stuur een bericht via het contact formulier.