TT – Kleine Ad Bullenstocht

Naam tocht:

Kleine Ad Bullenstocht

Afstand Totaal:

117 km

Afstand tot rust:

65,8 km

Korte Omschrijving tocht:

Zoals de naam al zegt, is deze tocht gemaakt door Ad Bullens. Deze man was in  het verleden verantwoordelijk voor diverse tochten. Deze tocht is ontstaan uit de Grote Ad Bullenstocht, die tegen de 160 km lang was. De Kleine Ad Bullenstocht is nog altijd een van de langste tochten die op dit moment uitgewerkt zijn.

Zoals hierboven te zien is, is de tocht voor de rust maar liefst bijna 67 km lang. De tocht start uiteraard weer op de wielerbaan waarna we koers zetten in de richting van Deurne. Via Ysselsteyn fiets we onder Heide en Leunen door de Hoogriebroekse Bossen naar het plaatsje Oirlo. Na Oirlo rijden we door de natuurgebieden Meerlosche Heide en Hooge Heide naar Blitterswijck. Bij Well gaan we vervolgens de Maas over om door de natuurgebieden de Groote Muijs en Bleyenbeek naar Afferden te rijden. Na Afferden gaan we in de richting van de pauzeplaats vlak voor het plaatsje Ottersum.

Na de pauze rijden we door naar Ottersum om bij Gennep weer naar de andere kant van de Maas te komen. Nadat we de Maas weer overgestoken zijn rijden we via Beugen, Boxmeer en Sambeek. Via Oploo, Westerbeek en Vredepeel rijden we langs de rand van De Stippelberg naar Milheeze. In Milheeze pakken we de bekende weg langs de golfbaan om via Bakel nar Helmond terug te keren.

GPX

Kleine Ad Bullenstocht

 

Rustplaatsen (bovenste is standaard)

Naam

Adres

Telefoonnummer

Openingstijden

Restaurant Old Inn

Siebengewaldseweg 13, 6595 NX Ottersum

0485 324 416

Zondag vanaf 11.00 uur